IskAAdventure
Adventure

YOUR OPINIONS/COMMENTS!

Add your comment about IškAAdventure, like 90 already persons did.
Write down your name, surname and your email address. We are looking forward to hear your opinion!

Name & Surname:
Email address:
Comment:
Security question:
What is the SUM of 1 + 2 ?-1- 09.04.2017 - Damir Krivec
8.4.2017 sem bil v mali in veliki pasici.Bilo je zelooo lepo in super avantura nad vsemi pričakovanji tako ,da bi šel z veseljem šeenkrat.Hvala Boštjanu za vse.

-2- 29.08.2016 - Sabine Hoener
We spent a wonderful week in the iska area. With Bostjan from IskaAdventure our family (2 adults, 2 kids) did a kayak trip from the country side into the centre of Ljubiljana, that all of of us enjoyed very much. We had 2 double kayaks, but single kayaks are also available. Bostjan sent us some great pictures he took during our tour a few days later. Thanks again for a great experience!

-3- 18.08.2016 - Christian
We did a Kajak tour and it was a great trip! Beautiful landscape and a perfect guide... It was a beautiful day and everybody who visit lubljiana should do that!!!

-4- 07.08.2016 - Boštjan Hrustl
Nepozabno doživetje v neokrnjeni naravi. Hvala za čudovito izkušnjo. Toplo priporočam vsem ljubiteljem narave.

-5- 27.05.2016 - Goran Dermeta
Doživeti podzemlje na takšen način, kot ga predstavi Boštjan je enkratno, ravno prava mera adrenalina, teme, tičine in zgodovinskega pouka. Vrhunska izkušnja ki se ne bo pozabila zlahka, priporočam vsem, ki končno želijo poskusiti nekaj novega, ne bo vam žal.

-6- 17.05.2016 - Mojca Greblo
Navdušeni nad hitrostjo dogovarjanja, prilagodljivostjo in profesionalnim odnosom. Hvala za izvedbo nepozabnega darila!

-7- 05.04.2016 - KG
Super in noro doživetje - priporočam!

-8- 06.01.2016 - Neža in Dušan Lešek
Plezanje je v celoti potrdilo moja pričakovanja. Ne veš kako bi začel, oprimkov skoraj ni, stena drsi izpod prstov, ne znaš prijemat na tri točke in s četrto iskat pot naprej, vrv se pravi čas napne, da ti pomaga, … Nisem pa pričakoval, da je stena lahko tako strma, ko jo gledaš tako blizu spodaj. Občutki so bili popolni in ošiljeni (beri dlake pokonci), ko je drselo po skali. Obljube niso najbolj hvaležna zadeva pa vseeno: sem si dal v plan, da preplezam tudi višje stene. Sedaj, ko me roke že skoraj ne bolijo več, mi gre tista desna precej na živce. Hvala za popolno soboto.

-9- 02.12.2015 - Tomaž Celestina
V petek 27.11 2015 mi je zazvonil telefon. Poklical me g. Boštjan in mi povedal, da bo v soboto letel s helikopterjem iz Zagorja do Ljubljane in da grem lahko z njim. Vremenska napoved je bila odlična. V trenutku ko mi je g. Boštjan povedal za načrt mi je narastel krvni tlak in pričele so se mi potiti roke. Ne zaradi strahu temvec zaradi vznemirjenja, saj je letenje moja največja strast in želja. Verjetno mi ni treba omenjati, da sem to noč spal samo tri ure. Kot otrok sem celo noč čakal, da se zdani in da se odpravim na letališče v Zagorje. Ko sem koncno prišel na letališče me je tam pričakal pilot Boštjan in vse je bilo pripravljeno za vzlet. Sledil je vzlet in nizki prelet vzletne steze z veliko hitroatjo...še sedaj me oblije kurja polt, ko pomislim na to..Prvi trenutki v zraku na sprednjem levem sedežu so bili nepopisni. Svoboda, ki jo občutiš, čudoviti razgled, mirno ozračje...pod nami je bila čudovita pokrajina,... In prehitro je sledil pristanek. Skratka polna mera adrenalina in čistega užitka! Pilotu Boštjanu bi se rad še enkrat zahvalil za čudovit polet in izkušnjo, ki je nikdar ne bom pozabil. Boštjan, vem da je pilotiranje helkopterja zahtevno, ampak ti ga preprosto rečeno obvladaš! Bravo! Vsem, ki si boste zaželeli poleteti s helikopterem vam ne bo žal.

-10- 27.11.2015 - Benjamin Prek
S punco sva se odpravila raziskovati podzemlje. Tam sva z odličnim vodnikom Boštjanom našla mir, tišino, temo, ozke prehode, zanimive spuste in plezanje ter tudi strahove. Le-ti so bili skriti čisto zadaj v domišljiji in z Boštjanovo pomočjo sva jih skupno premagala =) Doživetje je nepozabno in komaj čakaš, da o tem pripoveduješ svojim kolegom. Kapniki, svet v temi, življenje, kjer ga ne pričakuješ...Toplo priporočava! Super doživetje!

-11- 17.11.2015 - Breda Krč
Spomin na letošnje veslanje po Ižici in Ljubljanici Bil je še zadnji lep poletni dan, septembrsko sonce prijetno je grelo, v Ižico troje je čolnov zdrselo, v njih: Roman, jaz in naš vodja Boštjan. Barjanska rečica je nenavadno bistra, njen tok je miren, ravno prav močan, da te zamika: bi zleknil se, nič trudil, položil veslo bi ob stran, pod prulskim mostom bi se zbudil, sladko od zibanja naspan … A do vode vrba povešava, jez iz vej in naplavin – le ozek je prehod med njim - te zdrami in roka hitro poveslava, te reši iz prepleta korenin. Pripluješ v okljuk, kjer reka se razširja, pozdravi mir in sončna te bleščava, pokončni šaš, podvodna trava, poljane kreše, let kačjega pastirja… Sledi še vaja, kako pristati: zagnati čoln v mehki breg in zlesti iz njega brez zadreg, čim manj po blatu čofotati. Boštjan medtem razgrne odejo po obrežni travi, nam za nagrado malico pripravi. Jed, sproščen klepet in hlače posušene nam dajo novo energijo, zdaj veslo kar samo se zažene, bregovi hitro mimo nas bežijo. Kmalu nad nami je most – avti po njem hrumijo, naš čas pod njimi pa drugače bije! Na bregu se že prve hiše vrstijo, mirna se Ižica v prometno Ljubljanico zlije. Potegnemo jo kar mimo Livade, do tam, kjer sredi Ljubljane figa z brega raste pod tremi mosti. Plečnikove oboke, naše kosmate brade in vesele obraze, vse nasmejane si ujamemo še na fotografijo. Čas je za vrnitev - veslanja nas čaka še dosti! In že proti toku, med vsem plovili, trije čolnički pogumno drsijo mimo Špice v Livade pristan. Zmagi in zadnjemu sončku v pozdrav dvignemo vesla nad glavo, za breg zamenjamo čolnič majav. Pospravimo, si privoščimo še zasluženo kavo in smo si edini: v lepe spomine zapisan ta nam bo dan ! Še enkrat: hvala Boštjan! P.s.: Gurmani so me spraševali: »Kakšna je malica?« Ej, vam povem, že zato se prijava splača! Vse pridelano pr′ Boštjan: orehi, kruh, zelenjava pristna, domača in še – le uganite : jelenova in pujskova » palica«! (A športnih pravil nismo kršili namesto vina le vodo smo zraven popili!) mnjam, mnjam! Rime » naveslala«: Breda Krč Jeseni 2015

-12- 28.09.2015 - Marko
Doživeli smo odlično izpeljan vesljaški izlet po Bistri in Ljubljanici. Vsi štirje kolegi smo bili navdušeni, saj nam je bilo res všeč: od adrenalina na začetku, malice, lenobnega spuščanja po Bistri in bolj aktivnega veslanja po Ljubljanici. Celoten izlet nam bo ostal v prijetnem spominu. Hvala!

-13- 19.07.2015 - Viktorija in Beno
Veslanje po vodah Ljubljanskega barja je res doživetje. Hvala, Boštjan!

-14- 05.07.2015 - Jerneja & Uroš
Neslišno drsenje po zeleni gladini, hlad reke, kraljevska malica in lenobno poležavanje na nepokošeni travi. Ti in čoln v objemu čudovite narave, ki jo doživiš s popolnoma nove perspektive. Hvala, Boštjan, za nepozaben nedeljski izlet. Priporočam hitrosušeče hlače! ;)

-15- 02.06.2015 - Maja Zupančič
Ogled jame kot ga še nisem doživela, pričakovala pa še manj! Začelo se je že s pripravami – na glavo je prišla čelada z lučko, nataknili smo si plezalni pas (a ga bom res potrebovala?) in nato vstop v kraško podzemlje Krimskega pogorja. Nam popolna neznanka, na našo srečo pa je bil z nami vodič Boštjan, odličen poznavalec jame. Kmalu sem ugotovila, zakaj potrebujem čelado, saj je strop nekaterih delov precej nizek. Ogledali smo si več dvoran Velike Pasice in na koncu preizkusili, kako delujejo naši plezalni pasovi (čisto sami od sebe seveda ne). Čas pod zemljo teče čisto drugače, zato me je ob pogledu na uro presenetilo koliko časa smo preživeli tam spodaj. Pa to še ni bil konec, čakala nas je še Mala Pasica, ki je v neposredni bližini Velike. Tam smo šele spoznali, kako zahtevno početje je jamarstvo. Vanjo smo se dobesedno splazili, presenetilo me je kam vse nas je Boštjan uspel stlačiti (da o svojem plezalnem podvigu sploh ne govorim). Čeprav večina nas ni imela veliko, če sploh kaj, izkušenj z jamarstvom, smo ob Boštjanovi motivaciji in pomoči vsi premagali vse ovire, ožine in stene na poti. Postali smo eno s kamnom, blatom − jamo. Enkratno doživetje!

-16- 14.04.2015 - Mitja Manohin
Kot prej jame in veslanje, je tudi polet z helikopterjem enkratno doživetje. Boštjan in ekipa obvladajo svoj posel v nulo. Zelo zelo priporočam. Mitja, Ljubljana.

-17- 24.02.2015 - Urša Sedevčič
V decembru smo bili z manjšo skupino s tabo v Veliki in Mali Pasici. Hvala za pronicljivo ter zabavno vodenje. Všeč mi je tišina vsenaokoli, opazovanje vsega kar je bilo tu mnogo pred nami. Plazenje in plezanje sta bila tudi zelo prijetna popestritev gibanja po podzemlju. Všeč mi je bilo kako si vodil udeleženko, ki jo je bilo na določenem delu strah. Srečno še naprej pri tvojem delu. Urša

-18- 08.10.2014 - mojca kraljevic
Pozdravljeni. Polet z helikopterjem, sem podarila kot dalrilo mojemu možu za roj.dan. Še sanjalo se mu ni kaj nameravam. Ko pa je odprl kuverto in zagldal karto za polet, je bil šokiran, v dobrem smislu. Na dan poleta pa je bil tako zadovoljen in vesel, da vam ne morem napisati. Bilo je enkratno doživetje, verjetno eno izmed najlepših darl.Hvala Boštjan in Darij, dobro sedolujta še naprej in upam, da izkoristimo še kakšno doživetje preko vas. Lep pozdrav, Mojca.

-19- 19.09.2014 - tanja indihar
Hvala za slike.Imeli smo se zelo v redu.,prijetna družba.,dobra organizacija in Alenki še naprej želim uspešno šolanje. Vas vse, lepo pozdravjam. Tanja in Milan

-20- 18.09.2014 - Ptujčan
Zahvaljujem se za lep izlet v jamo Velika in Mala pasica..bilo je čudovito po eni strani sproščujoče po drugi spet adrenalinsko! pohvale vodiču Boštjanu bili smo super ekipa :) lahko samo priporočam!

-21- 04.07.2014 - Jože Nosan
Od daleč je mirno in tiho. Barje. Čoln in reka. Vesla enakomerno zarezujejo v gladino, čoln drsi. Če nas nebi bilo pet, bi lahko nabral tišine na zalogo, tako pa ne manjka dovtipov, spodbud, smeha... Strah sem nekje pozabil. Malo opreznosti sem vzel s sabo in plastenko vode. Do prve preizkušnje dovolj. Čoln se nagne in reka me hvaležno objame. Nisem načrtoval, presenečenje pa tudi ni bila katastrofa: rešilni jopič, uporabna navodila in trezna glava vodnika Boštjana so bila koristno uporabljena. Pot niti ni tako kratka, a čas je tu merjen drugače in metri nimajo prave veljave. Reka in dan sta naša. Malica na bregu je nekaj posebnega. Vse je tako okusno in dobro. Počitek bi bil lahko daljši, a kam bi prišli, če bi ostali? Prihod v Ljubljanico in cilj na Tromostovju pripravijo posebne občutke. Ogled mesta z reke je imenitem. Prvič je najlepše, kako bo drugič pa je stvar presenečenja. Hvala Boštjanu in vsem, ki so nam pomagali preživeti lep dan in doživeti lepoto Ižice in Ljubljanice. Jože

-22- 14.06.2014 - Klavdija
Vroče in soparno vreme..a smo se dogovorili za plezanje. Takoj te prevzame svežina Iškega vintgarja.. Skratka 13-letni sin,prvič v naravni steni, poln pričakovanj,adrenalina..a tu je bil tudi strah pred višino. Na začetku mu je šlo super,potem se mu je pa malo ustavilo..a je po vzpodbudi in napotkih Boštjana prišel do konca..no skoraj:) Res najlepša hvala Boštjanu za potrpljenje in vse skupaj! Kajti kljub majhni solzici v očeh od utrujenosti,je bilo prvo vprašanje..Kdaj grem spet lahko?? Skratka v imenu sina priporočam vsem..pa četudi imate strah pred višino..verjemite,ste v dobrih rokah!! Srečno:)

-23- 14.05.2014 - Jelka Jenčič
Že ko sem samo zagledala helikopter, mi je srce poskočilo od veselja - zgodilo se bo!!! Sprejem je bil simpatičen, topel. No, pa sem prišla na vrsto - srce pa bum, bum, bum! Sedla v helikopter - noro, slušalke na glavo, pa gremo! Videla sem Ljubljano z drugačne perspektive - ponosni smo lahko, pa Barje - lepo, pa .... Pilot seveda do konca skuliran, prijazen, ta prav!!! Pa smo že nazaj - žal kratko, a sladko. Še enkrat hvala celotni ekipi pa izvrstno izpeljano akcijo, pa veliko uspeha še naprej. Še se bomo videli!!! - Rezanci so pa res dobri!!!

-24- 13.05.2014 - Drago Milavec
Spoštovani ! Drago Milavec se Vam zahvaljujem za nepozaben dan, ki sem ga doživel s poletom z helikopterjem. Posebno bi se zahvalil za prijaznost spremljevalnega osebja (dve dekleti) in neverjetno prijaznega in profesionalnega pilota. Lep pzdrav ! Drago Milavec

-25- 09.01.2014 - andrej in vesna
tole pa ni za petke,kravate,lepe obleke,tu ni vlakca,urejenih poti,le divjina,nisi pravi avanturist,če ne probaš tega.nama je bilo super. a kaj takega nisva pričakovala.še v sanjah ne.tole je bila čudovita avantura,nepozabna.blato,voda ozke poti,še v vojski se nisem tako naplazil kot tukaj.ja, te jame morate obiskati.hvala boštjanu za te urice.

-26- 09.10.2013 - Matej in Katja
Za obletnico sem dobil od punce nepozabno izkušnjo v Iškem vintgarju. Skupaj sva naredila prve plezalne korake v naravni steni. S pomočjo Boštjana sva šla dlje od svojih zmožnosti, tako da sva na koncu izmučena odšla domov. Izkušnja je bila nepozabna in se že veseliva novega snidenja na skupnih avanturah ;)

-27- 08.10.2013 - Dušan
Treking po Iškem Vintgarju je več kot izpolnil moja pričakovanja. V samo enem dnevu, tako blizu Ljubljane, in po vrhu še v prijetni družbi, doživeti toliko čudovito različne narave. Skozi rahlo jesensko obarvan gozd do krasnih razglednih točk, pod skalnimi stenami do plazenja po kraški jami, pa vse do sotočja Iške in Zale, kjer smo si s skupnimi močmi pripravili kosilo, katerega ostanke so pospravili potočni raki. Nato pa še malo čofotanja po Iški in … zopet je bil prekratek dan. Po navadi si trekinge organiziram sam, redko za manjšo družbo, tokrat pa sem se prepustil res odlični organizaciji Boštjana in Alenke, ki sta potek mojstrsko prilagajala slehernemu udeležencu. Zame ni lepšega, kot je enostavnost lepot narave in kadarkoli sem nekje v njenem objemu se zlijem z vsem kar me obdaja in izginem. In ni ga lepšega izginjanja, ga ni. Hvala Dušan

-28- 18.09.2013 - Tanja Šafar
Boštjan in Alenka hvala vama za zelo lepo preživet dan v naravi-vesljanje po reki Bistri in Ljubljanici. Z eno besedo; bilo je KRASNO in še se srečamo! Tanja

-29- 08.09.2013 - Mateja Sitar
Boštjan hvala ti za včerajšnji dan, energijo in prijetno izkušnjo. Ni enostavno plezati v naravni steni, priznam :-) je pa vredno poskusiti in se prepustiti vodenju ter varovanju izkušenega inštruktorja - tebi. Tako sproščeno se še nisem nikoli počutila, brez kančka strahu in nezaupanja, da se lahko karkoli zgodi, noro...

-30- 29.08.2013 - Laura Brence Urh
Plezanje v Iškem Vintgarju je bilo odlično doživetje! Kljub neizkušenosti mi je uspelo doseči vse cilje zaradi česar mi je izkušnja ostala v še lepšem spominu. Lepa hvala tudi odličnemu inštrktorju Boštjanu. Bilo je nepozabno!

-31- 18.07.2013 - Valentina Tesner
Plezanje v Iškem Vintgarju je res super, pravi izziv za športnico, ki je nekaj let počivala.. je bilo pa uspešno z močno voljo in odličnimi Boštjanovimi nasveti!!

-32- 10.07.2013 - Janja
Treking po Iškem vintgarju je bila zame enkratna izkušnja, izlet v čudovito naravo, ne daleč stran od centra Ljubljane, enkratni razgledi ob Iški, hoja v Iški, tudi malo dežja ne zmoti prijetne atmosfere. Prijetna družba in super organizacija! Jaz še pridem.

-33- 08.07.2013 - Janika
Treking po Iški je nekaj kar si zapomniš kot pristno doživetje narave, dokaz da je meja človeške zmogljivosti samo v glavi posameznika, zmore vsak, hitro ali počasi, samo da si v dobri družbi...plazenje po jami, lovljenje rakov, kurjenje ognja, kuhanje kosila,...uživanje pretehta nekaj ur hoje...potem si prijetno utrujen, bolj podkovan in samozavesten, da zmoreš več!

-34- 13.10.2012 - andreja piliček
Moja življenska želja je bila poleteti s helikopterjem in za nekaj časa odleteti daleč stran od vseh nagrmadenih problemov in skrbi, ter pogledati nanje iz ptičje perspektive. Ker pa v moji denarnici bolj kot ne vlada večna suša, sem svojo željo zaupala kar božičku na facebooku, kjer so tisti z barcaffe-ja spraševali kaj si kdo želi za božička. In glej ga zlomka-razdelili so 100krat kavo in polet s helikopterjem. Vmes mi je hudo zbolel še mož in bala sem se že,da mi bo darilo propadlo,kar bi se po vsej verjetnosti tudi zgodilo, če ne bi priskočil na pomoč pilot, gospod gačnik in se s plačniki nagrade dogovoril, da se vse skupaj malo prestavi. Tako sem končno dočakala dan d.Ob prihodu na vzletišče me je pozdravil simpatični Davor, ki nam je predstavil vkrcavanje in izkrcavanje v helikopter,ter nam pri tem s sodelavko tudi pomagal. Z menoj sta poletela še dva potnika in prav vsakega izmed nas je malce stiskalo pri srcu od skrbi kako se bo vse skupaj izteklo,česar pa ni nihče želel priznati. A takoj, ko smo zasedli svoja mesta in zaslišali prijazen, pomirjujoč ton našega pilota Boštjana,ki nas je povprašal kam bi se želeli peljati in nam sproti odgovarjal na kup takšnih in drugačnih vprašanj,je strah povsem izginil in prepustili smo se užitku. Ja, svet je res povsem drugačen takole od zgoraj navzdol-čudovito in enkratno-upam, da tudi ponovljivo-kajti 15 minut je minilo mnogo prehitro.Takoj, ko zadanem na lotu torej si bom daljši polet privoščila sama s pilotom, ki ga zdaj že poznam in mu brez skrbi lahko zaupam, da bova varno pristala. Vse skupaj prav zaprav ni zelo adrenalinsko,saj trese zgolj malenkost, tako,da iz srca priporočam polet tudi takšnim, ki jih je letenja moirda strah,ali imajo slabše želodce.Torej vsem skupaj -gospodu gačniku pa še posebaj-iskrena hvala.andreja

-35- 02.10.2012 - Matjaž Udir
Polet z helikopterjem je nepozabno doživetje - super darilo za rojstni dan ali za kakšno drugo priložnost.

-36- 18.09.2012 - MAŠA PIŠLJAR
Zahvaljujemo se za zanimivo izkušnjo predvsem za našega 13-letnika, ki je sicer že plezal v dvoranah, vendar je plezanje v steni nekaj povsem drugega. Z Boštjanovo spodbudo je bil začetni dvom kmalu premagan tako da je preplezal lažjo pa tudi kar zahtevnejšo smer, Boštjan ga je ves čas spodbujal kar je bilo zelo pozitivno. Veliko veselje je naredil tudi naši najmlajši članici, saj je zdaj glavna ker je tudi ona plezala tako - no skoraj tako kot starejši brat. Bilo je lepo , se vidimo v naslednji avanturi.

-37- 07.09.2012 - Mateja Sitar
Pozdravljen Boštjan, hvala ti za lepe slikce in prijetno doživetje v jami. Pošiljam ti nekaj mojih utrinkov pred jamo in iz jame. Kaj naj rečem, dopust sem začela prav doživeto in sem ga tudi končala tako. V jami sem se počutila enkratno in se zlila z njo tako, da bi ti bila lahko tvoja desna roka, haha (hec). Jamo moras doživeti in v njej uživati in to sem doživela. To je bila moja druga jama v kateri sem jo tudi doživela s srcem in dušo, in bi ostala še notri in raziskovala, ker sem se počutila kot da sem tam doma tako prijetno toplo... No ja dosti! Z Janezom sta super ekipa in verjetno sta doživela že marsikaj, tako lepih trenutkov kot takih neprijetnih, ampak po vsej verjetnosti je bilo več tistih lepih doživetih s srcem in dušo.

-38- 31.08.2012 - Metka Lapajna
Zahvaljujem se vam za posredovane fotke,ki me bodo spominjale na nepozabno dogodivščino. Ponosna sem, da sem zmogla premagati pot in ovire na njej, ki jih ni bilo malo.V prijetni družbi je bilo lažje. Boštjan, vodili ste nas z velikim posluhom. Znali ste čutiti, kdaj se je potrebno ustaviti in siˇ" privezati "dušo. Hvala! Z veseljem bom znancem prenesla prijetne izkušnje, ki sem jih bila deležna s strani vaše agencije. Želim vam, da boste tudi v bodoče s takim posluhom izvajali vaše dejavnosti.

-39- 31.08.2012 - Urška Holešek
Živjo! Ob izteku šolskih počitnic smo se domača ekipa otrok, mladih in malo manj mladih z Boštjanom in biologinjo Alenko odpravili na izlet po ljubljanskem barju in to s konjsko vprego. Izleta smo se že vnaprej veselili in pričakovanje se nam je še kako izpolnilo ob prijetnem pihljanju vetrca, prekrasnem razgledu in spokojnosti barjanske ravnine. Bosi smo zakorakali tudi po Koščevi poti in ob prijetnem kramljanju občudavali živi svet okoli nas. Hvala vsej ekipi in konjičkom za tovrstno doživetje!

-40- 29.06.2012 - Maja Korc
17.06.2012, točno 3 mesece po mojem 40.RD, se mi je izpolnila želja - POLETETI S HELIKOPTERJEM! Uau, sem vesela, da sem šla to naredit!!! Helikopter je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi, res! Na avionih sem preživela več kot polovico svojega življenja, helikopter pa me je začel "matrati" po rojstvu 3.otroka. Kar na1x me je obsedel in sem toliko časa težila s tem, da so mi bivše in sedanje sodelavke podarile bon zanj. Uživala sem v vožnji, čeprav me je pa bilo tudi malo strah... 15 minut mi je bilo kar premalo in komaj čakam, da bo spet kakšna možnost za H. Do takrat pa imam 1 krasnega lepotca na računalniku. Naj-hvala za to izkušnjo!

-41- 27.06.2012 - Žarko Krstič
Pozdravljeni. Udeležil sem se prvega veslanja,ki ste ga organizirali in se vam še enkrat zahvaljujem za super vodenje. Kot sem že povedal je bilo doživetje nepozabno.Že od samega začetka,ko smo se dobili na zbirnem mestu sem začutil,da se bomo imeli dobro,kar se je tudi uresničilo.Pred začetkom veslanja ste nam povedali nekaj dobrih nasvetov in veslanje se je začelo.Spustili smo se po Bistri prote Ljubljanici,med spustom sem se tudi malo okopal,ker sem naredil klasično napako pa sem se zvrnil pa je bilo kar prijetno,ker sem po lastni napaik iskusil,da so nasveti,ki ste nam jih povedali na začetku še kako uporabni.Pohvaliti moram tudi dobro malico,ki smo jo imeli na postanku. Skratka,da ne bom preveč hvalil priporočam vsem,ki bi radi veslali po Ljubljanici,da se obrnejo na Boštjana in ne bo vam žal doživetje je res ENKRATNO. Pa lep pozdrav se še vidimo. Žare.

-42- 25.06.2012 - Mitja Manohin
Veslanje od Bistre do Podpeči je podobno veslanju po Nilu. Imaš vodo,brzice,namesto povodnih konj barjanske,namesto morskih krav pa mlečne, ki te spremljajo ob strugi. In gora v daljavi,ki spominja na piramido.Pa por namesto čebule za malico, kar je super ideja. Glede Boštjana in Davorja: ne jih preveč hvaliti, da se nam ne razvadita.Se vidimo zopet.

-43- 21.06.2012 - Jana Lenček
Prvič obisk jam, drugič veslanje, tretjič......bomo še videli. Z eno besedo obakrat vodenje odlično! Upam, da smo navdušili še druge soledavce, da se preizkusijo v enih od vaših ponudb! Še enkrat Boštjanu hvala za odlično malico in enkratno doživetje! Nepozabno!!!!!

-44- 19.06.2012 - Anita
Res moram pohvaliti ekipo Iškaadventure - zelo ste prijazni in profesionalni. Očetu in tastu smo za darilo podarili polet s helikopterjem in bila sta navdušena. :)

-45- 18.06.2012 - Nataša Horvat
Kaj naj rečem, poleteti s helikopterjem je treba doživeti. Zahvaljujem se Davorju za lep sprejem, pilotu Boštjanu pa za prelepo doživetje v zraku. Obema še enkrat hvala.:):):)

-46- 08.05.2012 - Katja Oselj
1.5.2012 - Katja Oselj Tele jame zakon so! Tako lepo odmevajo, če notr poješ pesmico. V en prostor komi se skobacaš, saj luknja vanjo je kot luknjač. A splača se it tja, vidš pol pa kapnika lepa dva. Vodiča krasna sta bila, prijazna in potrpežljiva. Jami splača se pogledat!!! No adijo zdej in upam, da se vidimo še kdj!

-47- 07.05.2012 - Andrej Otovčevič
Super izlet v skrivnosti podzemlja Male in Velike Pasice. Ko mi je Boštjan pred izletom po telefonu dejal: "To ni izlet kot v Postonjsko jamo", sem kar zastrigel z ušesi. Malo spuščanja po vrvi, plezanje in plazenje po razpokah, vodnika Boštjan in Davor budno spremljata vsak tvoj korak in hkrati pripovedujeta zanimivosti o jamah. Super izlet in super vodnika. Priporočam,

-48- 07.05.2012 - Mitja Manohin
V. in M. Pasica...nimava besed, enostavno moraš probat, super, adrenalin dela 100 na uro. Jaz bi sicer rabil še kakšen apaurin poleg šnopčka za Malo Pasico. Sergeja je pa taprava junakinja za vse prijatle, ki so videli fotke. Vsaka vam čast za tak izlet v podzemlje. Se vidimo na veslanju. Lep pozdrav Davorju in Boštjanu.

-49- 29.04.2012 - Bogdan Zdovc
Ogled jam je bilo enkratno doživetje in prijetno presenečenje, da je nekaj tako zanimivega blizu nas.Na trenutke kar adrenalinsko, še posebej na zaključku ogleda Male pasice. Zelo priporočamo!!!!!

-50- 16.04.2012 - Irenja Kralj
Hvala lepa za zelo zanimivo dogodivščino. Boštja in Davor sta se zelo lepo izkazala, tudi skupina je bila zabavna. Še pridemo!

-51- 15.04.2012 - Olessia in Silvester
Velika in Mala pasica res zelo posebno doživetje!!! Organizacija je super. Boštjan in Davor sta zelo prijazna in strokovna vodiča!!! Hvala za lepo nedeljo.

-52- 02.04.2012 - Petra Lozej Majhen
S pilotom Boštjanom sva letela sama. Vsekakor priporočam vsem, ki želijo pobliže spoznati helikopter, njegovo delovanje in ostala ultralahka letala na Aerodromu Zagorje ob Savi ter najvažnejše - v miru uživati v lebdenju na atraktivni in valoviti poti čez Zasavje. Hvala, Boštjan, za prekrasen in dinamičen let!

-53- 27.03.2012 - Jery
Velika in Mala pasica-res enkratno doživetje! Če želite doživeti jame v pravem pomenu besede se definitivno podajte v Malo pasico (ki bi si bolj zaslužila ime nizka:) vendar ob takem vodenju kot ga nudi ekipa si 100% prepričan da ti bo uspelo in da se ti kaj hujšega ne more zgoditi!

-54- 26.03.2012 - Gregor Novak
Jami Velika in Mala pasica po jamarsko, so nekaj posebnega. Pretaknili in vtaknili smo se v vsako luknjo... :). Tisti, ki obožujete prvinski podzemni svet, vsekakor tega ne želite zamuditi. Hvala Boštjanu in ekipi.

-55- 08.03.2012 - Roman
Odličen izlet v podzemlje Krima, izlet v Malo in Veliko Pasico. Toplo priporočam vsakomur, ki si želi pravega doživetja jame, z vključenim plezanjem, plazenjem, puzanjem, kobacanjem skozi ožine kapnikov... Skratka ogled jame nekoliko drugače. Prijazen Boštjan poskrbi, da ogled priredi obiskovalcu in njegovim sposobnostim. Torej, brez skrbi, ste v dobrih rokah.

-56- 20.12.2011 - Aleksandra Kofol
Še enkrat se, Vam moram zahvalit za vašo prijaznost,bilo je enkratno doživetje.Moram pa se zahvalit tudi Vašemu gospodu;ki upravlja helikopter za njegovo prijaznost in kot vodič vaših krajev.

-57- 17.11.2011 - NATAŠA ŠKUFCA
Let je bil krasen,....nastalo je ogromno prelepih fotografij. Hvala mojim domačim za to lepo darilo in seveda pilotu Boštjanu za krasen in varen let =) SREČNO še naprej =)

-58- 09.11.2011 - Nevenka Trček
2.11.2011 jami Mala in Velika Pasica Tako kot na veslanju po Ljubljanici sem uživala tudi v podzemnem svetu; kot pravi jamarji smo se prebijali po ozkih podzemnih poteh. Najboljši od vsega pa je bil 5-meterski spust z vrvjo, pa seveda netopirčki, ki so viseli s sten. Skrivnosten podzemni svet je presunljiv, sploh, če ga doživiš na takšen, aktiven način. Boštjan pa je bil seveda spet prijazen in skrben, da je vse potekalo OK. Komaj čakam na naslednjo avanturo..

-59- 07.10.2011 - David Tavčar
Za darilo sem dobil kupon Veslanje za dve osebi in priznam, da je bilo to najlepše darilo, ki sem ga kdajkoli dobil. Z Boštjanom smo se dobili neko lepo sončno nedeljo in odšli na veslaški potep s kajaki od kraja Bistra do Podpeči. Najlepši del poti mi je bilo veslanje po reki Bistri, ki se skriva pod bujnimi krošnjami dreves. Občutek imaš, kot da si v džungli. Manjka le kakšen krokodil :) Res je presenetljivo, da se takšen biser skriva tako blizu prestolnice. Štiri ure dolg izlet mi bo zelo lepo ostal v spominu. Hvala Boštjan! Ko bo malo bolj toplo, se spet vidimo!

-60- 28.09.2011 - Igor Dolinar
Po naravi sploh nisem avanturističen tip človeka, vendar pa sedaj vse bolj postajam tak. V zraku se nikoli nisem počutil dobro in tudi višine se kar nekoliko bojim. Po letu s halikopterjem pa se je to spremenilo. Let je dejansko bolj miren kot v avionu, predvsem vzlet in pristanek. Da ne omenjam prečudovitega ptičjega pogleda na sicer znano okolje - Ljubljansko barje, Rakitna, Krim pa seveda glavno mesto. To je enostavno treba "probat" Ko človek začuti avanturistični duh v sebi ga ta žene naprej in skuša to prenesti še na druge. Žena ni navdušena nad vodo, pa sem jo ravno zaradi tega, da tudi ona začuti adrenalin povabil na spust s kajakom po Bistri in Ljubljanici. V prvih veslajih je njen strah splahnel. Uživala je, da se ji je na daleč videlo. Seveda jo je očarala tudi narava, ki te obkroža. Po izstopu iz kajaka sem videl njeno zmagoslavje. Imel sem ga pa tudi sam saj sem v njej vzbudil nove občutke - avanturistične občutke. Da ne bom predolg; Boštjan hvala za to in seveda se še srečamo na novih avanturističnih podvigih, ki jih organizirate.

-61- 28.09.2011 - Nevenka Trček
25. 9. 2011 - veslanje Nedelja je bila že sama po sebi lepa, sončna, topla. Čakalo pa me je še veslanje od Bistre do Podpeči. Ker nisem točno vedela kaj me čaka, me je malo črvičilo po želodcu. Ampak, zvečer sem bila polna krasnih vtisov, utrujena in ponosna sama nase, da mi je uspelo preveslati 13km, brez hujših zadreg in težav (no, zadnje pol urice je bilo malo bolj naporno in sem se morala kar potruditi, da sem veslala naprej, ne nazaj). Najprej smo morali spraviti kajake v vodo, takoj smo zagazili v mrzlo vodo in že to me je zabavalo. Malo smo povadili, da smo sploh ugotovili, kaj početi z vesli. Potem pa smo šli, in kmalu naleteli na prvo vodno oviro; z zaletom smo morali zapeljati čez deblo. Tu brez Boštjanove pomoči nebi šlo. Takšnih ovir je bilo še nekaj, Pod deblom, okrog debla, nad deblom, ven iz kajaka, kajak po suhem čez deblo, pa spet v kajak,... Boštjan nam je prepustil ugibanje in iskanje rešitve, kako se prebiti čez oviro. Super. Noro, ko ti uspe ugotoviti, kaj je najbolj pametno narest in to narediš prvi. Pa prijetno presenečenje, ko smo bili že malo utrujeni in je Boštjan rekel PAVZA. Kajake smo parkirali na breg in bosi zakorakali po rečnem bregu na travico, kjer so fantje prijazno narezali domačo salamco, kruh, paradajske z domačega vrta. Od daleč pa so nas gledale kravice. Nato pa smo zaveslali na drugačen del reke; miren širok tok do Podpeči. Tu smo imeli manj logističnega dela, zato pa več časa za občudovanje okolice iz povsem drugega zornega kota, sedeč v kajaku, na vodi, tu pa tam čisto počasi, kak zaveslaj, s pogledi iskanje nutrij, rib, ptic... Potem pa smo morali kar malo pohiteti, saj nas je že lovil mrak. Res priporočam vsem; Boštjan, hvala.

-62- 24.09.2011 - miša hanc
Vedno sem si želela poleteti s helikopterjem in želja se mi je uresničila. Abraham mi je podaril to nepozabno doživetje ob katerem sem nepopisno uživala. Hvala moji hčeri za nepozabno doživetje in vsem vam, ki organizirate take dogodivščine in hvala Boštjanu za varen in doživetja poln let nad Ljubljano in barjem. Pozdrav vsej ekipi . Miša.

-63- 19.09.2011 - Ervin Rošič
V petek(16.9.2011) sem doživel nepozabeno zračno avanturo. Že pred avanturo je bilo letenje zame nekaj posebnega, toda ko smo poleteli s helikopterjem se je strast do letenja samo še povečala, saj sem na tem letu enostavno užival in lahko samo rečem da se tega občutka ne da opisati, ampak ga moraš enostavno doživeti! Zato še enkrat hvala vam za nepozabno avanturo in seveda moji družini za nepozabno darilo, ki ga bo vredno ponoviti! :))

-64- 19.09.2011 - Branka Elikan
Hvala za prijeten polet, vašo prijaznost in prijaznost vašega zemeljskega osebja! Mama in oče sta bila navdušena, srečna, da se jima je izpolnila dolgoletna želja po pogledu na Zemljo iz ptičje perspektive. Vsi vam želimo še naprej uspešno delo tako na Zemlji kot na Nebu!

-65- 01.08.2011 - Slavi
V soboto sem se odpeljala v Iški Vintgar kjer sem se pridružila skupini ki se je pripravljala na plezanje. Vsak je dobil varnostni plezalni pas zaščitno čelado in plezalne copate. Boštjan nam je povedal nekaj osnovnih stvari glede plezanja in varovanja. Vsi smo bili začetniki ampak smo se zelo dobro odrezali. Seveda ne smem pozabiti na varovalno vrv ki nam je nudila varnost med plezanjem. Plezanje smo večkrat ponovili ampak smo izbrali zmeraj težjo smer (3-6). Po vsakem spusti si se posladkal z Boštjanovimi piškoti (nočna peka). Proti koncu smo bili že kar utrujeni roke so se začele tresti ampak ne od strahu. Čudovita izkušnja je za mano vesela sem da sem poskusila nekaj novega. Zahvala Boštjanu in Matjažu za varovanje na varovalni vrvi in za umirjene spodbudne besede. Če je dober tim si uspešen. Priporočam! Lep pozdrav in še lepši dan! Slavi

-66- 15.07.2011 - Simona Svet
Moja izkušnja pri vas je bila let s helikopterjem. In čeprav (priznam) je bilo malce strahu je ta hitro izpuhtel. Pogled na našo prestolnico je bil čudovit in nepozaben. Posebno doživetjeki se ga ne da opisati z besedami ampak moraš to doživeti. Zato hvala vam in seveda moji sestrci in bratu za nepozabno darilo za moj r.d. Priporočam:))

-67- 14.07.2011 - Andreja
Veslanje Bistra - Ljubljanica Imeli smo prečudovito doživetje vodnih površin kjer je narava neokrnjena in jo s srcem ni težko zaznati. Mir in ptičje petje. Dan je bil idealno topel za takšno dogodivščino. Biti sam v tako lepih delih narave je zame luksuz.Boštjan kot vodja nas je celo pot pazil a hkrati puščal svobodo. Bio malica je teknila vsem . Priporočam izlet ljubiteljem narave in miru a hkrati presenečenjem ki ti jih pripravi reka Bistra. Lepo je bilo.

-68- 05.06.2011 - Miha
Živjo V petek smo se odpravili pogledat skrivnosti podzemlja! Moram reči da sem bil prav prijetno presenečen. V začetku sem mislil da se bomo samo sprehodili čez jamo in da bo to to. Toda kasneje sem videl da je to čisto drugače kot sem si zamislil. Morali smo se malo umazati in se potruditi da smo prišli čez kakšen ozek predel in smo nato videli prečudovite kapnike in ostale lepote podzemlja! Zelo mi je bilo ušeč plezanje in spust z vrvjo v manjše brezno to naredi vse bolj adrenalinsko! Organizacija je super in Boštjan In Marc sta zelo prijazna in dobra vodnika. Tko da zelo priporočam ne bo vam žal lp Miha

-69- 11.05.2011 - Romana
No takole....nedelja dopaldan...sonček in gremo veslat po Išci. Jaz popolna začetnica saj še nikoli nisem veslala. Še dobro da kajak ne gre po kopnem...hahaha.. ker sem bila prvih 15 minut več v grmovju kot na vodi. No vsa bližnja srečanja z grmovjem so se srečno končala in mi ni bilo treba plavat. Drsenje po mirni gladini mir in tišina živali ki smo jih videli in prijetna družba...pravi odklop od vsakdanjih obveznosti. Boštjanovi nasveti o veslanju okusna Marjanova malica (domači kruh s čemažem in domače klobase) mmmm ter potrpljenje in nasmeh mojega partnerja so ustvarili prelep spomin. Lep pozdrav in velik sončnih dni za podobne avanture.

-70- 09.05.2011 - spomincica
mene pa zanimajo cene vaših izletov i cas trajanjaker bi se rada tudi kdaj udeležila kakšnega izleta.sem prijateljica od Eve. lp spomincica

-71- 25.04.2011 - Mojca in Dejan
Danes sva v spremstvu Boštjana in Janeza obiskala jamo Mačkovec pri Logatcu. Vtisi ki jih je jama pustila so mešani. Po eni strani nisva pričakovala da bo pot na določenih delih tako zahtevna po drugi strani pa se je res splačalo saj je obisk divje jame v tako dobri družbi res enkratna izkušnja. Hvala vama da sta nama to omogočila in upava da se še kdaj podamo skupaj na kakšno avanturo:)

-72- 26.02.2011 - Jurij Nared
Dober dan Boštjan Moram reči da sem zelo navdušen in sem vam že čez vikend naredil ogromno reklame ;). Verjamem da bo še kar nekaj udeležbe z našega konca sodelavcu smo pa tudi že nabavili bon ;) Še enkrat najlepša hvala in veliko uspeha in lepih avantur tudi v prihodnje!

-73- 23.11.2010 - Nena
Boštjan Lep Pozdrav. Bilo je prekrasno najboljše darilo v življenju samo na žalost prekratko . Iskreno upam da bom še kdaj doživela pogled lepot od zgoraj. Nena

-74- 22.11.2010 - Rasto Šuštaršič
Torej...čeprav je malo nenavadno da smo se odpravili s kajaki po Iščici sredi novembra je bilo meni to enkratno doživetje. Užival sem od samega začetka (prenašanje kajkov do izhodišča) do konca (blažen občutek po zamenjavi mokrih oblačil s suhimi). Seveda pa je najlepše samo veslanje drsenje po mirni Iščici za katero doslej sploh nisem vedel da se tako zelo razlikuje od svoje sestrice Iške. Vsa pohvala Boštjanu in Marcu za odlično organizacijo nasvete in pomoč - predvsem med vkrcavanjem in izstopanjem iz kajakov da ni bilo nobenega neljubega čofotanja po mrzli vodi... Tudi malica je bila nepozabna predvsem zaradi Marjanovega čemaža v olivnem olju in odlične šmarnice ki je čisto po nepotrebnem na slabem glasu. Za drugič si bom sicer preskrbel kakšno nepremočljivo obleko ker sem po lastni krivdi zmrzoval med malico a med veslanjem se seveda hitro ogreješš in potem ni več problema. Hvala šše enkrat in kmalu na svidenje na kakšnem spomladanskem trekingu.

-75- 15.11.2010 - Melita
Pozdravljena Boštjan in Marc hvala vama za čudovito izkušnjo in krasno nedeljsko popoldne! Melita Š.

-76- 01.10.2010 - Eva
V sredo 29.09.2010sem odšla na avanturo.Sama pri sebi sem se spraševalalekam neki grem????? Ja vendar v jamo.Obiskala sem malo in vliko PASICO.Pred vstopom v jamo še zadnji naptki in navodila izkušenih jamarjev......moje male očke so kar švigale od radovednosti......no pa pojdimo. Prvi strah in njevolja sta izginila ko sem stopila v primerni opremi notri.Iiiiiiiiiiiikok je lepomalo mrzlo in še voa skozi kaplja dol......AJAZDAJ BOM PA ŠE SE PLAZILA DA PRIDEM NAPREJ..........Moje oke so zagledale prve kapnike in kar naenkrat mimo mojih oči švigne netopirmalo se ustršim pa si rečem:"ehsaj to ni nič kaj takegatudi oni moaj nekje živeti.Strah se je spet naselil v meni ko se jebilo treba spstiti v manjše brezno...........Kot 10-letna deklica sem doživela nekaj enkratnega in še kdaj ponovljivega spusta v kakšno drugo jamo.Hvala tebi Marjan in Boštjan da sta me vzela s seboj na to avanturo.Človek v jam pozabi na marsikatero nadlogostrah in dobi moč ter pogum za naprej........ EVA-10 let

-77- 07.07.2010 - Stanka
Sobotna (3.7.2010)zračna avantura je bila za mene in mojo hčerko enkratno doživetje.Polna adrenalina vznemirjenja in premagan strah pred višino. To je dogodek ki se ga ne da opisati z besedami ampak ga moraš doživeti. Hvala tebi Marjan in Boštjan zato enkratno doživetje in občutke. LP. Stanka

-78- 04.05.2010 - Drago
Danes 4.maja sem bil v Robu in pri Kobiljem curku. Pri Parnasu sem kupil karti I.V. in tako zvedel za vašo spletno stran. Čestitam zelo zanimivo.

-79- 21.04.2010 - Rasto Šuštaršič
Tudi tokrat je bil treking prekrasen. Škoda le da nas ni bilo malo več (a so se ustrašili bosonogega prečkanja Iške?). Posebej sem vesel da je tokrat tudi sin Igor doživel te lepote in zanimivosti. Zdaj sva oba tudi velika ljubitelja čemaža(oz. divjegamedvedjegagozdnega česna) ki mu menda pravijo tudi "kačji lek"...No tudi "kačja slina" je bila super tako tista od Srečka kot tista od prijaznega vaščana. Komaj čakam da se spet pridružim naslednjemu dogodku.

-80- 18.04.2010 - Boštjan
Iški vintgar je biser blizu Ljubljane. Res je vreden ogleda. Še se vidimo. LP. B.

-81- 17.11.2009 - Sonja Miklavec
Boštjan pozdravljen Treking čez pretekli vikend mi je zapustil prijetne vtise. Hvala obema tebi in Marcu za trud vodenje in fajn družbo vseh.

-82- 17.11.2009 - Jana Ujčič
Pozdravljena ! Boštjan tudi jaz se ti moram zahvaliti tebi in Marcu za pripravo in vodenje trekinga. Bilo je lepo zanimivo in ravno prav naporno. Seveda pa gre delček zahvale tudi tebi Sonja ker si mi povedala za treking.

-83- 09.11.2009 - Nada in Rasto
Pozdravljen Boštjan! Obljuba dela dolg - obljubila sva da bova poslala svoje mnenje o tekingu po Zali in Iški in evo ga. Torej bilo je super! Res. Vsi trije ste se zelo potrudili. Nimava nobenih pripomb. En sam lep spomin je ostal na osupljivo lepo naravo na prijetno druženje z vami tremi in ostalimi na enkratno kosilo in se in se... in seveda na Rexa! Glede trekinga pa mogoce bi bilo bolje napisati dejansko trajanje bi si lahko bolje predstavljali koliko se bo treba angazirati.To ali povedati ljudem ali ne kaj jih caka - to je dilema. Kaksni znajo bit hudi ce se jim ne pove. Zeliva vam veliko udelezencev in veliko dobro izpeljanih trekingov! Na kaksnem se pa se vidimo! Komaj cakava fotke! Lahko bi bile na spletni strani - kot dobra reklama! En prisrćen trekingški pozdrav! Pozdravi veljajo tudi Marcu in Bojanu!

-84- 05.11.2009 - Andreja
Preživeli smo lep dan v čudoviti naravi in v zelo dobri družbi. S pohodništvom nimam prav veliko izkušenj vendar pot tudi zame ni bila prezahtevna. Večji del poti smo hodili po reki Zali ali ob njej videli smo številne čudovite slapove in neokrnjene lepote narave. Naši vodniki so dobro skrbeli za našo varnost in nam pomagali pri zahtevnejših prehodih. Prav tako so nam skuhali okusno kosilo katerega nismo mogli prehvaliti. Verjamem da se bom še udeležila kakšnega pohoda ker mi bo ta ostal v zelo lepem spominu.

-85- 03.11.2009 - Darja Težak
Ceprav malo pozno bolje kot nikoli moram tudi jaz napisati kaksno besedo za organizatorja Bostjana seveda in pa Marjana. Bila sem na dveh Iskih trekingih in moram priznati da sem bila prav zadovoljna saj sem slisala in videla prav veliko zanimivosti. Zbrani smo bili pri gostiscu Iski vintgar kjer smo dobili par informacij in seveda tudi jedilni pribor ki bo sluzil pozneje nato pa nadaljevali pot skozi gozd in vse visje. Spotoma smo se veliko ustavljali na raznih postojankah in poslusali zanimive zgodbe ki so se dogajale pred davnimi casi. Da pa nebi omagali sredi pohoda sta nam glavna kuharja (Bostjan in Marjan) zrontala enkratno kosilo narejeno iz posebnih sestavin...ha ha Po obedu je sledil se caj natur seveda saj je bil nabran iz samih gozdnih rozic in rastlin ki so rastle ob poteh. Pot nas je potem vodila po reki kar je tudi pravo dozivetje in tako smo lahko opazovali razne slapove otocke in uzivali lepote tega kraja. Prehitro pa smo se blizali cilju ki je bilo blizje in vse blizje. Za konec bi pa se dodala da organizaciji sledi pohvala pa se tko naprej... Lepe pozdrave pa tudi posiljam vsem pohodnikom in upam da se srecamo na kaksnem trekingu.

-86- 02.11.2009 - Meta Jakoš
Boštjanu Marjanu in vsej ekipi še veliko dobre volje saj idej in pozitivne energije jim ne bo še kmalu zmanjkalo. Pohvalo in priboljšek si zasluži tudi prijazen kuža Rex ki nas je zvesto spremljal. Kmalu se vidimo vmes pa poskrbimo za čimboljšo kondicijo. Lepo vas pozdravljam

-87- 01.11.2009 - Anja
Iskreno moram pohvalit organizacijo in vodenje namreč osebno sem imela ves čas filing da nas z Marjanom čuvata in skrbita za naše dobro počutje. Izredno sem fascinirana nad lepotami naših hribov in dolin rek in slapov... neverjetno. Z veseljem se bom udeležila še kakšnega pohoda in si vzela čas za druženje v naravi. Bili smo odlična družba da hrane in metinega sirupa sploh ne omenjam Torej če povzamem vesela sem da sem se udeležila pohoda in kapo dol organizatorjem. p.s. Slike ti pošljem sam da jih na rač. Prenesem doma. Lep dan ti želim.

-88- 01.11.2009 - Andreja
Kot sem že prvič obljubila sem res spet prišla v Iški Vintgar na treking. Tokrat je bila pot malo drugačna in sicer malo bolj v hrib kjer smo si ogledali partizansko bolnico in se odpočili pri Micini domačiji nato pa odrinili naprej in to zelo strmo pod hrib. Ampak ker smo vedeli da sledi kosilo se nam je zelo mudilo. Obed je bil spet zelo okusen zalili pa smo ga s čajem katerega nam je pripravil Boštjan iz rožic. Žal mi je bilo samo to da nismo srečali medveda ker baje tle živijo – no saj se hecam. Skratka spet smo se imeli zelo lepo.

-89- 01.11.2009 - Nevenka Kosec
Le korak od Ljubljane divje civilizacije mestnega vrveža hrupa avtomobilov vsakdanjega stresa in hitrega tempa ki nam ga danes narekuje življenje nas pot vodi mimo Iga do Iškega vintgarja. Tu človek če želi lahko prestopi nevidno mejo ki te popelje onkraj vsakdanjosti v še neokrnjen svet lahko rečem še divjo naravo. Kjer slišiš le glas narave pesem ptic žuborjenje Iške in Zale hodiš po skoraj neshojenih poteh opazuješ živali oziroma vseskozi čutiš njihovo bližino četudi jih v tistem trenutku tvoje oko ne opazi. Vse to in še mnogo več ti omogočijo doživeti domiselni organizatorji na vodenem trekingu ki spomnijo človeka da je narava z vsemi njenimi lepotami tako zelo blizu nas le čas za to si je treba vzeti.

-90- 01.11.2009 - Nada in Rasto
Izlet je bil spet enkraten ni kaj. Krasen je ta vaš konec še divji in povsem pristen. Narava vedno očara. In je tudi tokrat. Fantje vi pa tudi. Dobro skrbite za našo varnost. Midva lahko samo pohvaliva vse: od vodstva organizacije na prostem skuhanega obeda z naravnimi začimbami (iški lukec!) čajčka iz sveže nabranega češmina in še česa...Pa še lepo smo se imeli! Doslej so bili vsi sopotnik zelo prijetni. Znate poskrbeti za sproščeno in prijateljsko vzdušje. Hvala za še en lep dan in na svidenje na naslednjem trekingu! Na dobri poti ste!

facebook

CHOOSE LANGUAGE: ENG | SLO


DO NOT MISS! (more in current news)

- CURRENT NEWS!

- IMPRESSIONS BY PREVIOUS EVENTS!

- MAP OF IŠKI VINTGAR

- ISKA DOMESTIC TEA

- RENT A KAYAK


USEFUL CONTENTS

- Terms and Conditions
- Bus Timetables
- Adventure park geoss


Weather forecast for Iški vintgar (Click for more info) Iska