Doživetje s HELIKOPTERJEM v soboto 6.7.2019

Objavljeno: 01.07.2019

Sporočam vam, da bomo organizirali doživetje s HELIKOPTERJEM v soboto 6.7.2019 s predvidenim pričetkom ob 09h 00. Rezervni termin je v nedeljo 7.7.2019 (v primeru velikega števila prijav bomo organizirali polete tudi v nedeljo dopoldne).

Polete bomo izvajali iz Iške vasi na robu Ljubljanskega barja (natančno lokacija poleta naknadno sporočimo prijavljenim) do predvidoma 17h 00-18h 00. V primeru neprimernega vremena (kar pa po zdajšnjih informacijah ne bo J), premajhnega števila prijav ali iz kakršnih koli drugih razlogov bo doživetje odpovedano.

Prosim, da čim prej rezervirate in si zagotovite prosti sedež. Rezervacija in točen čas poleta velja šele po potrditvi iz naše strani. Potrditev rezervacije, varnostna in ostala navodila in natančno uro poleta pričakujte en dan prej v petek nekje do 21h ure.

Upoštevali bomo vrstni red prijav do zasedenosti. Vsi, kateri ne boste prišli na vrsto pa vas obveščamo, da bomo naslednje polete organizirali v mesecu septembru ali oktobru.

 

Dodatna ponudba za vas ali za vaše bližnje:

1.     na prizorišču bo na voljo tudi hrana iz žara (pečena hrenovka s prilogo v štručki, Iški vegi burger, Iški mesni burger, čevapčiči) in pijača.

2.       Vožnja po bližnji okolici s štirikolesnikom Stels Geupard 850 ruske proizvodnje cca 10 min – 15 min kot sopotnik . Povračilo stroškov vožnje 10 eur.

 

PRIČAKUJEMO VEČJE ŠTEVILO PRIJAV, ZATO BOMO PRIJAVE SPREJEMALI PO VRSTNEM REDU DO ZAPOLNITVE MEST. RAVNO TAKO VAM SPOROČAMO, DA BOMO TEŽKO UPOŠTEVALI VAŠE POSAMEZNE INDIVIDUALNE ŽELJE (dan in čas poleta), ZATO PROSIMO V KOLIKOR ŽELITE LETETI, DA SI REZERVIRATE TA DVA DNEVA.

PROSIMO ZA RAZUMEVANJE!